Om oss - Hundefryd

Selvstendige hundetrenere og instuktører som ønsker å spre gleden med hund! Vi samarbeider for å spre kunnskap, optimalisere og stadig forbedre kursopplevelsen. For gleden er best når den deles!

kontakt@hundefryd.no Instruktør Hanne Lereggen Johansen Instruktør Karin H. Antonsen Instruktør Henriette Hollingsholm
Følg oss
Image Alt

Om oss

Selvstendige personer

Vi samles under ett navn, men vi er alle selvstendige næringsdrivende som holder egne kurs og aktiviteter.

Vi deler kunnskaper og erfaring, slik at vi alle kan bli bedre. Og sammen står vi sterkere.

Spre gleden med hund. Det skal være artig, inkluderende og trivelig for to- og firbeinte. Og vi vil lære mer.

Ønsket er å skape, lære, få innspill og engasjement om hund.

Hundefryd

Hundefryd er navnet som nå tre personer har samlet seg under. Det er ikke en hundeskole, hundeklubb eller en felles bedrift, for vi er alle selvstendige næringsdrivende som har ansvar for eget opplegg. Men vi ser det er noen fordeler med å stå samlet, dele erfaringer, kunnskap og bidra til at alle kan lykkes. I tillegg mener vi at gleden er best når den deles!
Vi har et ønske og felles mål om å tilby det beste vi kan - og holde de hundekursene vi engasjerer oss for. Enkelt fortalt, så jobber alle sammen med et mål for øyet at vi skal være stolt av det vi driver med. Dette gjør at kurs, privattimer og foredrag blir drevet med et personlig engasjement og driv, som vil gi mest tilbake til de som deltar på kurs og aktiviteter. Og vi ønsker å dele gleden med hund til flest mulig.
Vi vil jobbe kontinuerlig med å bli bedre, for en av de tingene vi elsker med emnet hund, er at man aldri kan bli utlært! Man lærer noe nytt hver dag, i hvert øyeblikk, trening og moment - og det er nettopp denne allsidigheten vi elsker.

Karin H. Antonsen

Karin

En kunnskapsrik dame med mange års erfaring innen hund og hundesporter. Hun har eid hunder i nesten 40 år og begynte å jobbe profesjonelt med hund for 8 år siden. Hun holder for det meste kurs i alt som har med spor og søksarbeid – deriblant Nosework. Karin har drevet aktivt med søksarbeid i flere år og vært med på prosjekter og oppdrag rundt dette.

Instruktør, Nosework Instruktør, NW1 Dommer
Sporkurs, Noseworkkurs, Kantarellkurs

Org. nr 996758958
Foretaksnavn: DogTeam Antonsen

HENRIETTE HOLLINGSHOLM

Henriette

Er en lidenskapelig sjel som også liker å prøve ut det meste innen hund og driver også aktivt med hest. Hun har holdt på med hund hele livet, konkurrerte tidligere i Agility, men har et enestående engasjement for søksarbeid med hund. Hun holder for det meste kurs i spor, kantarellsøk og Nosework.

Instruktør, Nosework Instruktør
Sporkurs, Noseworkkurs, Kantarellkurs

Org. nr 916531702
Foretaksnavn: Positivt fokus Hollingsholm

Hanne Johansen

Hanne

Hundefrelst person som liker å prøve og lære det meste som finnes innen hund, med en brennende interesse for mentalitet i hund. Hun har holdt på med egne hunder i over 13 år og startet å holde kurs for rundt 4 år siden. Hun holder for det meste kurs i Nosework, søk, lek, engasjement og jobber også som frivillig i Røde Kors, der hun er instruktør i Besøksvenn med Hund.

Instruktør, Nosework Instruktør, NW1 Dommer, Instruktør Besøksvenn med hund (Røde Kors)
Sporkurs, Noseworkkurs, Aktivisering, Motivasjon, Lek og læring

Org. nr 998327210
Foretaksnavn: Hundefryd 

Mer info på vei

Hva vi skal skrive
Finne tid